V soboto, 7.5.2022 sta OŠ Jela Janežiča skupaj z društvom Sožitje Škofja Loka, organizirala in izpeljala, kolesarski turnir  Specialne olimpiade. Kljub slabši napovedi vremena se nismo pustili motiti in se podali na neznani teren. Da se je turnir sploh organiziral, je v največji meri zaslužen Kojzek Damjan, ki nam je vsem dobro podelil naloge in stvar je zato dobro stekla. Prejeli smo veliko pozitivnih odzivov, kljub manjšim zapletom – da ob prihodu skupin še ni bila kuhana kavica, itd., pa vendar se je kasneje vse dobro izteklo. Kolesarji so se z vsem srcem podali na tekmovalno pot in na koncu so bili vidni dobri rezultati. Da nam je bilo ob prejetju medalj še bolj toplo, pa je poskrbel naš VELIKI kolesar Matej Mohorič. Marsi kdo ni mogel verjeti svojim očem, ko ga je zagledal in temu je sledilo tudi nešteto fotografiranj z njim. Matej pa tak kot je, se ni dal motiti in je vsem ustregel z prenekatero fotko. (Tudi sama sem je bila deležna)

Zato najlepša hvala Mateju, da si je vzel čas za nas in hvala  Božič Bogdanu, da nam ga je pripeljal. Hvala tudi celotni  ekipi OŠ Jela Janežiča za odlično opravljeno delo in hvala vsem članom Sožitja, ki ste pripomogli k dobri izvedbi turnirja.

Seveda ne smem pozabiti na Damjana, da se mu zahvalim za super kolesarski turnir. Vsi smo se, kljub delu, imeli zelo lepo – HVALA ti.

Matej tebi pa srečno na vseh tvojih poteh, mi navijamo zate! In vedi, da nas je velikoooo!