V nedeljo 19. junija je društvo Sožitje organiziralo že svoj tradicionalni piknik za člane društva. Kljub slabim napovedim vremena, nam je le ta zelo dobro služil in zdržal vse do konca. Pričeli smo ob 11. uri in takoj pričeli s športnimi igrami. Za dobro izvedbo in fer-play se zahvaljujemo vsem, ki so kakorkoli sodelovali pri organizaciji. Nato pa je že dodobra zadišalo iz letne kuhinje in pod rokami naših kuharskih mojstrov  so se že pekli slastni čevapčiči, svinjina, klobasice in  še nekaj za sladokusce – pečena zelenjava in sir za žar. Tudi sama strežba je bila na vrhuncu, saj so se punce zelo dobro znašle v  tem delu.

Z pozdravnim govorom nas je nagovoril tudi g. župan Miha Ješe, ki pa nas je žal kmalu tudi zapustil. Na veliko presenečenje pa nas je obiskal tudi naš škofjeloški nogometni as Jan Oblak, katerega smo bili zelo veseli. Želimo mu vse dobro in še veliko športnih uspehov v njegovi karieri. Seveda pa si želimo, da bi nas še kdaj pa kdaj “počastil” s svojo navzočnostjo – kar tako, za presenečenje.

Za dobro vzdušje in vrhunec piknika pa je poskrbela glasbena skupina Strmina s pomočjo našega “vrlega” predsednika Marka Mohoriča. Ob dobri glasbi naše noge niso ostale mirne, kar se je videlo tudi na  polnem plesišču. Z nasmejanimi obrazi smo se prepustili ritmom glasbe.

Odbor za prireditve se je tudi tokrat zelo dobro izkazal, zato HVALA PRAV  VSEM!!!

Slike si lahko ogledate v galeriji in se vidimo spet drugo leto.