Društvo Sožitje Škofja Loka je letošnji dvodnevni izobraževalni vikend seminar zopet organiziralo v Zdravilišču Radenci. Za Radence smo se odločili zaradi dobrih izkušenj lansko leto. Organiziran je bil prevoz z avtobusom ter kombijem. Udeležba je bila  številčna in lepo pozdravljeni vsi novi udeleženci seminarja.

Letos je organizacijsko vikend seminar potekal  po programu z dvema obveznima predavanjema:

  • v soboto nam je predavala ga. Vojka Lipovšek Polc – Preoblikovanje stališč do OMDR z vidika splošnega odločanja v odraslosti in starosti,
  • v nedeljo pa je predavala  ga. Ajda Demšar  – Zadovoljstvo v starševstvu.

V dopoldanskem času so se tisti, ki se predavanj niso udeležili odpravili na sprehod ter si s pomočjo varuhov ogledali bližnjo okolico zdravilišča. Seveda so si privoščili tudi kavico in sok, saj so si ju zaslužili.V popoldanskem času pa se je večina udeležencev odločila za kopanje v bazenih s termalno vodo in športne igre ob hotelskem parkirišču.

Celoten vikend seminar je potekal v zadovoljstvo vseh udeležencev. Kot vedno nam je zopet uspel zabavni večer v soboto. Glasbenika Maksa in Marka smo pripeljali s sabo, saj se je to izkazalo za zelo dobro.  Glasbenika poznata glasbene želje udeležencev tako, da pričarata res pravo vzdušje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uslužbenci Zdravilišča so bili izredno prijazni in uslužni. Skušali so nam ustreči na vseh področjih. Udeležence so razporedili po sobah glede na njihove potrebe in želje, prostor za prehranjevanje so pripravili tako, da smo bili vsi skupaj in je bilo dovolj prostora za vozičke. Osebje je delovalo brezhibno in nevsiljivo.

 

 

Večina udeležencev je bila zelo zadovoljna z nastanitvijo in prehrano. Prav tako smo prepričani, da smo tudi mi v hotelu pustili dober vtis, saj ni bilo, tako kot vsa leta do sedaj s strani zaposlenega osebja nobenih pripomb ali pritožb. Nasprotno, že velikokrat smo slišali, da smo ena najbolj kultiviranih skupin gostov.